Elevové v druhé půlce sezóny 2017/2018

Náš mladý tým elevů odehrál v lednu turnaj v Hranické Naparii. Na turnaji porazili tým Hranic 11:10 a tým Olomouce Rangers 14:3. S druhým týmem Olomouce Stars prohráli po velkém boji 17:14 a v posledním utkání nám došly síly a my prohráli 23:2 s Přerovem. Kluci ale získali bronzové medaile.

Na začátku jarních prázdnin hráli elevové další turnaj v Přerově. Vyhráli první zápas proti Droždínu, v dalších zápasech proti oběma týmům Přerova a Šumperka jsme se soupeři hráli vyrovnanou hru, ale štěstí přálo soupeřům a na turnaji skončili na 4 místě.

Hráči elevů na turnaji v Olomouci porazili týmy Lutína 5:3 a Mohelnici 3:1. V dalším zápase nestačili na tým Přerova a prohráli 2:10. V posledním zápase proti Olomouci to byl vyrovnaný zápas na obou stranách, ale pár chyb v závěru utkání rozhodlo o tom, že naši borci skončili na turnaji na 3 místě

Elevové na turnaji v Senici na Hané porazili týmy Lutína a Droždína, ale nestačili na týmy z Prostějova a Šumperku a skončili třetí. V posledním turnaji sezóny naši hráči o skóre dokonali hattrick dalším třetím místem na turnaji v Hranicích. Výsledky zápasů Hranice remíza 5:5, proti Béčku Lutína výhra 19:1, vydřená výhra nad Olomoucí Rangers 5:4 a prohra s Ačkovým Lutínem 3:5. Jelikož většina týmu v příští sezóně zůstává ve stejné kategorii, určitě o letošní sezónu zkušenější tým bude bojovat na všech turnajích o první příčky.

Tým elevů jel po florbalové sezóně na turnaj o pohár primátora města Hranic. V základní skupině 2 místo. Prohra s týmem Ďáblů z Přerova 1:11, remíza s domácím týmem Hranic 2:2 a výhra nad holky z Přerova 5:1. Ve čtvrtfinále turnaje porazili Hranické Sokoly 8:1. V semifinále turnaje narazili na druhý tým Přerovských holek tým Dračic a byla to bitva od prvních vteřin zápasu. Vždy jsme v zápase vedli, ale pak buď po chybách, nebo tím, že holky byly i o hlavu větší a měly v rychlosti navrch, vyrovnaly 30 vteřin před konce zápasu na konečných 3:3. Musely rozhodnout samostatné nájezdy. V první sérii jel Ondra Siegl, gól sice dal, ale nebyl uznám. Ve druhém Honza Kryštofovič nastřelil tyčku. Ve třetí sérii Vítek Venclík obstřelil gólmanu, ale Dračice z Přerova vyrovnali a nervíky pracovaly naplno nejen v našem týmu. Ve čtvrté sérii se rozhodl jít opět Honza Kryštofovič. Pěknou kličkou a střelou k tyčce jsme šli opět do vedení. Při nájezdu hráčky z Přerova vytáhl parádní zákrok Dominik Boháčik a my byli ve finále turnaje. Ve finálovém zápase kluci jsme sice drželi krok se soupeřem, ale nakonec jsme byli poraženi i díky těžšímu zápasu v semifinále a menším počtem hráčů na střídačce. Skvělý výkon celého týmu. Druhé místo byl letošní nejlepší výsledek elevů v sezóně

Mladý tým elevů FBC Lipník na turnaji Ostrava cup v základní skupině prohrál s týmy FBC Jablunkov i Gulivers Brno, jen v posledním zápase remízoval s týmem z Bílovce 2.2. V prvním kole naši kluci narazili na tým z Vítkovic a prohra v zápase poslala kluky domů. Mladý tým elevů se v letošní sezóně připravoval na příští sezónu, ve které jako zkušený tým bude sahat po metách nejvyšších.

Kalendář elévové

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Dub    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031